Podczas mojej wieloletniej kariery producenta czekolady nauczyłem się kilku rzeczy: nie tylko nawiązaliśmy wartościowe i dalekosiężne relacje z drobnymi hodowcami kakao, ale także stworzyliśmy wizję naszej marki w branży czekoladowej. Naszą główną pasją jest pozyskiwanie, eksperymentowanie i testowanie, więc przedstawmy tę umiarkowaną, ale piękną kreację – niezwykle rzadką meksykańską czekoladę z drobinami białego kakao. Smak, konsystencja i kolor tej czekolady nie pozostawiają wątpliwości co do autentyczności receptury. To czekolada w najczystszej postaci.
Składniki: białe kakao, cukier trzcinowy*. Kakao min.80%. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, max 18°C. *produkt organiczny
Wartości odżywcze: (100g): energia kCal: 741; KJ: 2287; Tłuszcze: 48g; Tłuszcze nasycone: 25g; Węglowodany: 36g; W tym cukry: 30g; Białko: 8g; Sól: 300mg.